Onze werkwijze

Wij streven er naar om kwalitatief hoogwaardige producten te leveren voor een scherpe prijs. Particulier of bedrijf, wij staan ten alle tijden voor u klaar!

Waarom kozijnen van BlinQ?

Wij leveren topkwaliteit

U kunt bij ons altijd uit gaan van de beste kwaliteit. Mocht er toch iets niet helemaal naar wens zijn, dan lossen we het op totdat u tevreden bent!

Altijd de beste prijs

Wij garanderen u altijd de beste prijs. Vindt u toch ergens anders hetzelfde product tegen een lagere prijs? Dan passen wij onze offerte aan.

Offerte op maat

Heeft u behoefte aan deskundig advies of weet u precies wat u wilt? Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte op maat.

Ons proces voor optimale tevredenheid.

Kop koffie

U kunt een afspraak maken om langs te komen in de showroom. Komt dit u niet goed uit, dan kijken we samen naar een alternatieve manier om kennis te maken.

Deskundig advies

Wij luisteren graag naar uw wensen en zoeken samen met u naar een oplossing die het beste past bij uw woning. Ook kijken we of u in aanmerking komt voor subsidies.

Vrijblijvende offerte

Als u heeft gekozen welke producten u wenst, maken wij een een offerte op maat. Deze offerte is vrijblijvend. U betaald nog niks voordat u helemaal akkoord bent.

Inmeten woning

Om zeker te zijn dat alles past, zorgen we dat een expert komt inmeten. Hiermee zorgen we dat alles perfect op maat is en dat u niet voor verrassingen staat.

Levering aan huis

Wanneer alles is geproduceerd zorgen we dat uw producten netjes worden afgeleverd bij u aan huis. Alle producten zijn direct klaar voor montage.

Montage

Heeft u hulp nodig bij het monteren van uw producten? Wij monteren voor u. Ook verzorgen wij de binnenafwerking, en kunnen wij u oude kozijnen afvoeren.

Onze werkwijze zelf ervaren?