Uw adviesgesprek

U bent op zoek naar nieuwe kozijnen voor uw woning. Wij zetten alles voor u op een rijtje zodat u weet waar u rekening mee moet houden.

Hoe ziet uw adviesgesprek eruit?

Bij het kopen van kozijnen komt een hoop kijken. Omdat het geen alledaagse activiteit is, kunnen geïnteresseerden vaak de nodige hulp gebruiken bij het bestellen van kozijnen. Wij van BlinQ kozijnen bieden onze expertise graag aan, om u te helpen bij het vervangen van uw oude kozijnen en het vinden van uw perfecte, nieuwe kozijnen. Samen kijken we naar de beste manier om u te helpen in die zoektocht. Voor een adviesgesprek zetten wij graag een kop koffie voor u klaar in onze showroom, waar de verschillende materialen en keuzemogelijkheden voor u klaarstaan. Als alternatief voor het adviesgesprek in onze showroom, bieden wij ook de mogelijkheid voor een telefonisch adviesgesprek.


In ons gesprek komen de volgende, belangrijke zaken aan bod:

  • Kennismaking
  • Materiaalkeuze
  • Profielkeuze
  • Glaskeuze
  • Extra opties
  • Subsidie voor kozijnen
  • Offerte voor kozijnen
  • Financiering voor kozijnen
  • Inbouwen


Kennismaking

Bij de kennismaking, die zowel offline als online plaats kan vinden, wordt met een scherpe blik gekeken naar het gebouw in kwestie. Op die manier vormen wij een beeld van de klus, zodat wij u vervolgens beter kunnen helpen met uw wensen.


Materiaalkeuze

Als een duidelijk beeld van het gebouw is geschetst, is het tijd om de eerste keuzes te maken voor het vervangen van uw kozijnen. Voor de kozijnen wordt hoofdzakelijk aluminium, hout en kunststof gebruikt. Wij geven eerlijk advies over de voor- en nadelen van de verschillende materialen. Binnen die drie categorieën bieden wij vervolgens verschillende profielen aan.


Bij de keuze voor een materiaalsoort speelt naast smaak nog tal van andere zaken een belangrijke rol. Verschillende keuzes hebben invloed op onder meer de subsidiemogelijkheden. Wij helpen u met het vinden van de juiste materialen voor uw kozijnen. In die keuze spelen onder meer prijs, isolatie, veiligheid en onderhoud een belangrijke rol. Verder staan wij u bij in de keuze voor het uiterlijk. Ook niet onbelangrijk, u moet er tenslotte dagelijks plezier van hebben.

Profielkeuze

Als de keuze op aluminium, hout of kunststof is gevallen, kijken we samen naar de verschillende profielen. In een speciale wand in onze showroom hebben wij onze producten in laten bouwen, om een betrouwbaar beeld te geven van het uiterlijk van de verschillende kozijnen. Op die manier helpen wij u om de juiste kozijnen te kopen. Ook hierbij komt meer kijken dan enkel smaak. De profielkeuze is onder meer van groot belang op de isolatiewaarde van het kozijn.

Glaskeuze

Als de materiaalsoort en het profiel afgevinkt zijn, is het tijd om een glassoort te kiezen om in uw nieuwe kozijnen te plaatsen. Wederom een belangrijk moment: de keuze voor de juiste glassoort kan u namelijk subsidie opleveren. Verder speelt ook hier isolatie weer een grote rol. Tijdens ons gesprek leggen wij onze verschillende glassoorten aan u voor en vertellen over de plus- en minpunten.

Extra opties

Ook voor de aankleding zit u bij ons goed. In onze showroom vindt u een breed aanbod aan extra opties om uw op maat gemaakte kozijnen helemaal af te maken. Daarvoor bieden wij horren, roeden, ventilatieroosters, screens, geveljaloezieën, luiken en rolluiken aan. Met de aankleding van uw kozijn helpen wij u onder meer met het buiten houden van de zon en het binnenlaten van de frisse buitenlucht.

Subsidie voor kozijnen

Kozijnen kopen kan u subsidie opleveren. Of u die subsidie voor de kozijnen ontvangt, en hoe hoog het bedrag is, is afhankelijk van de keuzes die u maakt. Uiteraard vertellen wij daar tijdens het volledige proces over. Onder meer de profiel- en glaskeuze zijn van invloed op de subsidie. Tijdens ons gesprek kijken we aandachtig naar het bedrag dat u aan subsidie kunt ontvangen.


De subsidie is niet het enige financiële voordeel dat met nieuwe kozijnen te behalen is. De keuzes zijn ook van belang op de isolatie. Met goede isolatie in uw kozijnen houdt u de stookkosten laag, waardoor u met de aanschaf van uw nieuwe kozijnen een hoop kunt besparen.

Offerte voor kozijnen

Als wij aan al uw wensen hebben voldaan, is het tijd om een op maat gemaakte offerte voor de kozijnen op te stellen. Dit doen wij geheel vrijblijvend. Voor de offerte zijn de relevante maten van het gebouw nodig. Met die maten kunnen wij uw kozijnen volledig op maat laten maken. Heeft u deze maten niet? Dat is geen probleem, ook die zorgen nemen wij graag van u over. Wij komen in dat geval voor u de kozijnen inmeten. Onze expert komt het inmeten van de kozijnen bij u verrichten. Als de maten vervolgens duidelijk zijn, gaan wij aan de slag om een zo voordelig mogelijke offerte voor u te realiseren.

Financiering voor kozijnen

Als alle keuzes naar wens zijn en de offerte opgesteld, moet de financiering worden geregeld. Uiteraard helpen wij ook daar graag een handje bij. Er zijn verschillende methoden om de kozijnen te betalen. Tegen vaak gunstige rentes kan een duurzaamheidslening worden afgesloten. Ook is het mogelijk om voor de financiering een verhoging aan te vragen voor uw hypotheek, waardoor de kosten over een langere periode worden gespreid en de kosten per maand erg laag zijn.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met de financiering, werken wij nauw samen met een financieel adviseur, die u uitstekend kan helpen met deze beslissingen.

Inbouwen

Het inbouwen van de kozijnen verzorgen wij zelf niet. Maar wij zouden BlinQ niet zijn als wij niet ook daarmee helpen. Wij geven graag advies, om samen de juiste vakmensen te vinden voor uw klus. Daarvoor gebruiken wij ons uitgebreide netwerk, waar u naar hartenlust gebruik van kunt maken.

Doe nu de besparingscheck!

Doe de check kom erachter wat u kunt besparen met nieuwe beglazing.

U kunt jaarlijks € bedrag euro besparen!

Door over te stappen van enkel glas op enkel glas kunt u jaarlijks veel geld besparen. Meer weten, wij adviseren u graag!

Oops! Something went wrong while submitting the form.